Søndag med faner katten, makeup samt charme blog maskot, vol. 446

Hark! Det er den mytiske tabby-majs / uni-tabby!
Folks ‘runde disse dele ser nogle usædvanlige ting … de taler om en vidunderlig skabning forstået som den tabby-majs, der bor nær skovenes kant.

Det jagter sommerfugle? Hele tiden lang, såvel som nogle stater det gør blomsterne? blomstre.

REKLAME

Nogle gange bliver det bedst tæt på en person, tæt tilstrækkeligt, at du kan høre sin vidunderlige PERR, såvel som om det er feelin ‘velvilligt, da tabby-majsen i nogle tilfælde kan være en uforskammet ragamuffin, vil det være to Frisk torsk på en log samt give dem til dig som gave, især hvis du sender tabby-corn-hakene først.

Hvis du nogensinde er ude i nærheden af ​​skoven, såvel som du hører en purring lyd, ring ud, “her, tabby, tabby-majs! Her, Tabby, Tabby-Corn! ” såvel som måske – bare måske! – Han kommer ud såvel som lege med dig.

Hvis du vil gøre din Feline god ven til en mytisk tabby-majs, kan du få ham / hende accoutrements oppustelige enhjørningshorn til katte. Det er $ 6,69 på Amazon. Men held og lykke til dig, da Tabs ikke handlede om at bruge det i starten. Han kunne ikke vælge om han ønskede at designe det eller pope det med sine klør!

REKLAME

Han valgte at slå et par poser for sine fans, men ikke før han lavede sig en matchende gul, orange såvel som rød regnbue mane.

“Katte som det,” siger de … Jeg forstår ikke det.
Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *