28 dage

Konventionelle afhængighedsgenvindingsmodeller tyder på, at i køb for at bryde en vane, skal man give det 28 dage (nogle litterature selv sige 21 dag – Whoa der Buckaroo!) Nå i dag er dag 28 af min planlagte nej Køb 2015. Så hvordan har jeg gået? Jeg tror jeg gjorde det utroligt!

Bwahahaha! Har du set min målgruppe?

Alvorligt, jeg mislykkedes. To uger ind i dette bukkede jeg. Men i mit forsvar fastholdt jeg altid, at min undergang ville være 1) Hvis en af ​​mine HG-elementer blev ophørt 2), hvis et mærke / butik, som jeg handler ved lukket / venstre Canada. TARGETGATE ™ faldt i sidstnævnte kategori.

I TargetGate ™ var januar lidt af en abnorm måned. I posten modtog jeg et par ting, som jeg havde købt lige før nytår:

• Guerlain af Emilio Pucci Terra Azzurra Bronzer & Blush
• Guerlain Perles d’Azur Meteorites af Emilio Pucci
• Dr. mascara Fixer Longlash Up Curl Fix Finish Fix (lash primer)
• Dr. mascara Fixer Volume Up Curl Fix Finish Fix (lash primer)
• Assorteret baggy af koreanske appelprøver som min gave med køb inklusive LiOELE ud over muligheden bb creme (som jeg har lyst til at prøve!), Bioré-type næse stripe, serum osv.

Guerlain af Pucci-varer var min sidste Hurray for 2014 (svarende til folk, der går til MCD, lige før start af en diæt) – de er begrænset udgave fra 2012, som jeg har sparket mig selv for ikke at komme, da de blev frigivet. Jeg fandt en pålidelig sælger på eBay, der solgte BNIB (helt ny i boks) til overkommelige priser. Lash-primere blev anbefalet af YouTuber Saaammage i hendes 2014-favoritter, efter at jeg havde haft den video, jeg straks gik online og købte den – det tog over en måned at ankomme i Canada fra Korea. Jeg forsøger at finde et mere overkommeligt alternativ til min nuværende meget elskede lash primer, Shiseido nærende mascara base, som koster $ 25 et rør. Disse Dr. Mascara er $ 9 hver og har fantastiske anmeldelser online. Med krydsede fingre.

Jeg har også modtaget en forsinket julegave fra min ven, r:

Ingen steder siger mine ikke-købspolitikker, at jeg ikke kan acceptere gaver af appelprodukter. Smuthul!
Så nettoeffekten af ​​TargetGate ™, online-køb og gaver indikerer, at mine stashnumre er ændret:
+ 1 øjenskyggepalette / 12 nuancer (mål) = 616 øjenskygger (tæller hver skygge i en palette virkelig skævhed nummeret huh!)
+ 1 øje ​​/ +2 ansigtsbørster (mål) = 225 øje / 135 ansigtsbørster
+ 1 eyeliner (mål) = 76 eyeliners
+ 1 Face Powder (Guerlain) = 106 Base Makeup
+ 1 Bronzer (Guerlain) = 15 bronzere (Jeg har ikke listet dette i mit opsamlingsoversigt, fordi det er punktet i forhold til de andre kategorier. Stadig 15 bronzere er meget for en person, der ikke bruger bronzere regelmæssigt … )
+ 2 eyelash primers = ? Jeg sporer ikke min mascara stash i betragtning af at det svinger så ofte
+ assorted bath products = ? I haven’t counted my bath product stash

I’ll be doing a lot more in-depth reviews on the new items once I get a chance to try everything out properly. and I’ll post an update in February on my No-Buy status… stay tuned!

Del dette:
Del

Klik for at e-maile dette til en PAL (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Guerlain Terra Azzurra Collection af Emilio Puccidon’t bliver ikke for spændt, dette er ikke en ny Guerlain Terra Azzurra Collection af Emilio Pucci. Dette er fra sommeren 2012-samlingen. Jeg er kun 3 år for sent på dette. Men jeg gætter bedre senere end aldrig! I gotten the Terra Azzurra Bronzing Powder & Blush, and the Meteorites Perles…
7. maj 2015in “skønhed”

Mascara Base: Shiseido vs Dr. Mascara FixerContinuing with Lash Week, today I’ll be checking out mascara bases. Hvad er en mascara base? Det er som en primer til dine vipper. Jeg troede ikke på hype, indtil jeg fik en GWP-prøve af Shiseido, og så blev jeg en konvertering. Late last year, I bought a Korean mascara base…
19. maj 2015in “Skønhed”

Guerlain Météoritesguerlain Météorites er en kult Classic – der er ikke meget, jeg kan føje til historien og informationen, der allerede er derude, så jeg vil bare vise, hvad jeg ejer og mine tanker om dem. Jeg vil forsøge at skrive hele dette indlæg uden at bruge ordet bolde (bortset fra dette nævner), …
1. september 2015in “skønhed”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *