En hurtig makeup tip: til brændende røde læber, sæt grænser

røde læber, som ild, er vanskelige at indeholde. De er ligeledes vanskelige at modstå. Hver gal jeg nogensinde har forstået, har ønsket at bære røde læber på et eller andet tidspunkt. Selv min staunchly anti-makeup BFF Cindy, som vil komme i hendes køretøj samt køre 50 miles væk fra mig, hvis jeg nærmer mig hende med en læbe børste, craves crimson nogle gange.

En teknik til styring af den brændende kraft, der er rød, indeholder den inden for en grænse, som ved at forme kanterne af dine læber med læbeformer. For en defineret, unik grænse omkring din røde, brug en liner skygge noget mørkere end den røde læbestift, du planlægger at anvende, og derefter udfylde dine læber med den nøjagtige samme liner, undtagen midten af ​​dine top såvel som bundlæber (for at producere subtile variationer mellem farven i det mellemområdet samt de andre dele af dine læber til yderligere dimension).

REKLAME

Nu blød enhver form for hårde kanter med en læbe børste, mens du holder det åbne område midt i dine læber, fjerner det næste trin: din læbestift.

Lag Læbestiftet, du har valgt omkring dine læber nu, såvel som blander det problemfrit ind i din læbeforing.

Whoop! Indeholdt, definerede, brændende røde læber. Ooh La La.

Hvis du kan, gifte dig med en fyr, der …

… siger vidunderlige ting om dig, mens han er stærkt sedateret.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg indså dette, da jeg var på hospitalet mandag med El Hub, som gik ind for en endoskopi, som er en test, hvor de ser inde i din mave med et lille kamera.

Kort efter proceduren, som ikke tager lang tid, lod sygeplejersken mig ind i helbredelsesrummet.

Da jeg gik ind, var El Hub stadig loopy fra sedatierne, de gav ham dog vågen nok til at lave loopy samtale. Han smilede på mig med halvliddede øjne såvel som sløret, “der er hun – den mest smukke kvinde i verden.”

Så stolte han på sygeplejerskerne såvel som sagt: “Se denne pige? Hun er min kone. Jeg blev gift med den mest smukke kvinde i verden. ”

Af programmet kan han ikke huske på nogen form for dette nu, lol! Jeg spurgte ham om det i morges, såvel som han bare rystede på hovedet.

REKLAME

Men jeg vil altid huske på det, så godt jeg vil holde det tæt på mit hjerte.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *