Søndag med faner katten, makeup og skønhed blog maskot, vol. 468

Da vi boede i den rickety gamle anden etage lejlighed i Mill Valley og Tabs var bare en venlig nabolaget kitty, der stoppede fra fra tid til anden til dåse tun og dybvæv kitty massage sessioner på mit skød (dette Ville have været omkring 2008), der var masser af andre udendørs katte i nabolaget, som thug, husky langhårede calico, som faner altid havde kattestandoffs med på bagsiden trapper; og snefnug; og orange og en flok andre udendørs killinger, hvoraf mange så lidt ru rundt om kanterne, men de syntes mest lykkelige, og det var et fantastisk område for katte, fordi lejlighedskomplekset støttede op mod en overgroet bakke med faldne logs Og tykke underbrush og vinstokke til at skjule og skulk rundt i. Hvem ved, hvad disse katte stod op om natten, men der var mange af dem i alle former, farver og størrelser.

Vi ville høre dem beslutte sent om aftenen i deres kattebyehal møder …

REKLAME

Nogle gange spekulerer jeg på, om katte nogensinde støder ind i hinanden senere i livet, efter at de bevæger sig væk med deres folk, og hvis de gør det, spekulerer jeg på, hvordan disse genforeninger går.

Tabs har altid været en meget standoffish kitty, når det kommer til andre katte. Jeg tror, ​​at tiderne var hårde for ham, da han var en ung kat på de gennemsnitlige gader i Mill Valley. Måske var mad svært at komme forbi, eller måske måtte han konkurrere om menneskelig kærlighed, fordi han altid har været skør territorial, lige siden jeg mødte ham. Hvis han fanger syn eller lyd af en anden kat, går hans haunches op, hale poofs ud, og han gør en dyb, guttural growl, der ikke lyder noget som hans regelmæssige kitty meow.

Jeg hører aldrig, at de growl fra ham nogen anden gang …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Anyway, jeg spekulerer på, om faner nogensinde har ramt i nogen af ​​de katte, han plejede at hænge ud med i Mill Valley. Jeg mener, folk løber ind i hinanden nogle gange efter at have flyttet ud af byen. Måske ser de hinanden på indkøbscenteret eller køber citroner på Safeway. Du ved aldrig, ikke? Vi er kun omkring 20 miles fra Mill Valley.

Stranger ting er sket.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg tænkte på dette i dag, men måske var det på grund af denne morgens kitty eventyr …

Den sorte kat, der undertiden stængler faner var op til hans gamle spil. Jeg kunne normalt se ham, fordi jeg er højere end faner, men dårlig tabby var for det meste uvidende. Den sorte kat holdt cirkling rundt bag ham.

Måske var det territorial cat politik, eller måske var den sorte kat bare forsøgt at komme tæt nok til at fanne for at introducere sig selv. “Hey, faner! Det er mig, Jake. Husk mig? Vi plejede at hænge ud og jage krager i Mill Valley ”

REKLAME

Hvem ved? Stranger ting er sket.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *