Når det drejer sig om makeup, tror du, du får hvad du betaler for?

Budget indebærer dårlig kvalitet?
Jeg tror, ​​at der bare er så meget god makeup derude, så der er ikke en hård og hurtig politik for at vurdere kvaliteten på forskellige prisniveauer. Jeg føler også absolut ikke, at dyrt automatisk indikerer bedre (se denne overkommelige apotekskampeskygge og denne $ 8 eyeliner). Uanset hvad der er tilfældet, apotek eller høj ende, tror jeg, du skal grave for at finde ædelstene.

Men åh! – Der er masser af skat derude, og jeg kan godt lide at afdække makeup ædelstene på ethvert prispunkt … Selvom jeg må indrømme, at jeg flinch ved tanken om at betale $$$$ for en mascara i dag, selvom det er bombe.

REKLAME

(Hudpleje, dog? Det er en anden historie …?)

Jeg ved, at nogle folkene eschewe drugstore makeup af forskellige grunde, som at være blevet brændt før af budgetprodukter, der ikke levede op til hype. Jeg har en ven, der kun bærer Mac, fordi alt, hvad hun nogensinde har prøvet fra et apotek, får hende til at bryde ud. Alle er forskellige, og alle har forskellige behov, kan lide, budgetter og forskellige adgang, afhængigt af hvor de bor og deres nærmeste makeup tællere.

Hvad med dig? Tror du, du får hvad du betaler for, når det drejer sig om makeup? Og tror du, at der er forskel på “billig” og budget?

REKLAME

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

S.s. RIP, onkel Karl. Tabs har mistet en mentor, og verden har mistet et ikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *