Hold din eyeliner såvel som læbefiner blyanter i køleskabet for at gøre dem mindre tilbøjelige til at bryde, når du skærper dem

Der er en teknik til galskabet
Min dårlige mand.

Du forstår, hvad den nye typiske har været i sit liv, fordi vi kom sammen, så godt som jeg endte sin bachelordrevne? Det er det nu, når han åbner køleskabet, i stedet for at se hans gamle store gulp-størrelse Simpsons Cup fuld af forblandet proteinpulver samt tupperwares på tupperwares fulde af resterende chili såvel som ris (en af ​​hans bachelorhood hæfteklammer), han får til Se sødt læbestift krus fulde af kølede eyeliners samt lip liners.

REKLAME

Fordi det er her jeg holder min! Jeg holder dem i køleskabet, da det gør dem mindre tilbøjelige til at bryde, når jeg skærper dem, såvel som jeg virkelig ikke kan lide det, når mine blyanter bryder, når jeg skærper dem.

Drev. MIG. Bananer. ? Jeg kan ikke engang fortælle dig …

Jeg holder dem ikke alt derinde, da det ville være mærkeligt (mens et krus ikke er, haha), såvel som vores køleskab ville være fuld af makeup … selvom det også ville være lidt køligt.

Så jeg holder bare de primære læbeforbindelser såvel som eyeliners derinde, at jeg bruger i øjeblikket, hvilket typisk er mine foretrukne UD-lip liners samt Mac Teddy, Mac Powersurge samt Mac Costa Riche Eye Kohl.

Køleskabet holder forslagene hårdt, da mange makeup blyanter har et ret lavt smeltepunkt, såvel som nogle gange, selv ved rumtemperaturen, bryder de bare så nemt.

Før jeg udnytter dem på mit ansigt, men jeg varmt såvel som blødgør dem lidt ved at skrubbe dem mod bagsiden af ​​min hånd i 5-10 sekunder. såvel som da glider de over mine låg såvel som læber, ahhh.

REKLAME

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

S.s. TGIF! (For reals denne gang.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *