Lørdag Surfing: 7. oktober, 2017

Jeg har en meget spændende blok af tid ætset ud i dag for at rense spanden af ​​beskidte børster, der har siddet på min hylde, der haunting mig.

Jeg ved! dårlig makeup elsker. Dårligt! Jeg har lagt det ud for SOOOOOO længe. Jeg skal bare parkere min røv i mit badeværelse med nogle Dr. Bronns sæbe, vride op på musikken og få det gjort (tak, Tennyoceres, for påmindelse om at bruge babyservietter til at gøre hurtige rydder, som jeg har gjort for omkring to uger nu?). Jeg ved, at når disse børster er alle rene og organiseret, vil stjernerne justere, og alt i mit liv vil falde tilbage på plads igen …

REKLAME

Eller ikke. og hvad så. Det er et sted at starte, ikke? Og nogle gange er det de enkle, lunefulde ting, der hjælper med at holde os i gang.

Taler om vask af ting, brød vores vaskemaskine tidligere i denne uge. Ja, det begyndte at gøre denne virkelig forfærdelige støj, som en kæmpe havde en disco party rave derinde. Du kan eller måske ikke vide dette om børn, men de er beskidte dyr, og Connor har gennemgået denne fase, hvor hun er virkelig nysgerrig efter, hvad der er i bleen.

Jeg behøver ikke at komme ind i det, men alt jeg må sige er, at jeg har rørt poo mange gange i det seneste.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Vi endte med at få en ny maskine i går, fordi det ville koste næsten lige så meget for at få den gamle fast, men nu er jeg tilbage i vaskeriet! Så mindre Huzzah! Yay!

Bortset fra at indhente Tøjvask, vil jeg også bruge lidt tid i dag med et nyt fundament af Sahi Cosmetics.

Bare se på den emballage …

Sahi Cosmetics Velvet Finish Diamond Foundation ($ 45 hver)
De ligner parfumeflasker, ikke de? Hvis jeg så dette sidder på en persons badeværelsesdisk, ville jeg helt tro det var en Victoria’s hemmelige parfume. og jeg ville forsøge at lugte det, haha. Fordi ja, jeg er den nysgerrige person, der lugter dine dufte, når jeg bruger dit toilet. ERKENDT SKYLDIG.

Sahi henvender sig til personer med mellemstore hudtoner, lidt som Stellar, et mærke, der lancerede tidligere i år.

Jeg har også fået en dato med Mac Bronze Shadow, som jeg plejede at bære hele tiden, men slags glemt i et stykke tid. It’s a beautiful shimmery golden bronze in the permanent collection, and I rediscovered it recently.

If you don’t have it already, Bronze is quite warm. Jeg plejede at parre det med Powersurge på mine lash linjer hele tiden. I don’t think I ever tried it with Costa Riche, though, so I might do that today after a little reading (because reading is fundamental).

På den note er her nogle skønhedsartikler, der fangede mit øje i denne uge …

Jeg kendte aldrig Sally Hansen – som i Sally Hansen fra Nail produktlinjen – var det, en rigtig person. Hun kørte en blomstrende skønhedsvirksomhed i Hollywood, fungerede som den første kvindelige formand for California Cosmetics Association, og giftede sig med otte gange (!).

7 terrifying beauty practices from history

Hvordan Nura Afia gik fra at se YouTube Makeup videoer, mens hun plejede sin datter til at blive Covergirls første muslimske amerikanske mærke ambassadør

Japanese brand Muji, known for their organizational products, also has a skin care line. Der kan man bare se? Tilsyneladende er det også ganske godt og har en levende kult, der følger.

411 på Jordan Samuel Hud Care.

Drybar founder Alli Webb on growing a big beauty business

What’s the story behind the phrase, “eyebrow on fleek”?

Guerlain visits the Land o’ liquid Matte Lipsticks.

Now it seems like everyone in the foundation biz is trying to catch up with Fenty Beauty.

Claudia Schiffer has a makeup line!

Sooo, apparently, whole-body cryotherapy is a thing.

REKLAME

Question for you: what’s the longest you’ve gone without cleaning your makeup brushes? C’mon, give it to me. I can take it! It’s been about 10 weeks for me, not kidding, and that’s the longest I’ve gone in years.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *