UNSUNGER HEROES: DANDRUFF-BEGEDNING AF NEUTROGENA T / GEL SHAMPOO ORIGINAL FORMOR

T / GEL til undsætning
Jeg vil sætte dette tilgængeligt såvel som stat, at jeg tror, ​​at skæl shampoo er hurtigt top tre mindst attraktive skønhedsprodukter. Jeg mener, skinnende patent-leather lipgloss eller skæl shampoo: hvilket er en sexet samtale starter?

Skæl sker dog, så godt som jeg får det hver gang i et stykke tid, normalt omkring denne gang om året såvel som om vinteren. Med det køligere vejr har min hovedbund gået nødder. Det er Flake City.

REKLAME

Indtast dagens usungte helt, min gamle standby, neutrogena t / gel shampoo original formel (der er et par forskellige versioner).

Det er den eneste skæl shampoo, der virkelig arbejder for mig, så godt jeg forstår dette siden jeg løb ud i sidste måned såvel som besluttede at prøve nogle andre skæl shampoo, såvel som ingenting – intet! – Arbejdet ud over T / Gel gjorde for mig.

Hvad er en usung makeup helt? For mig er det en normalt undervurderet makeup morsel, et langsigtet indsamlingsprodukt, der scoots under radarskærmen af ​​mange makeup entusiaster, men rutinemæssigt rocks min verden. De langvarige Usung Heroes-serie har et par af mine favoritter.

Denne karamelfarvede shampoo lugter som Ricola hoste dråber. Duften er slags klinisk såvel som medicinsk, som nogle mennesker måske endda kan ringe til opkald stinkende, men jeg er vokset til at sætte pris på duften i løbet af de 10 + år, jeg har brugt det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Den aktive komponent er kulstjære, som er et biprodukt af kulbehandling, såvel som det stopper skæl ved at bremse den hastighed, hvorpå hudcellerne på din hovedbund dør samt flake (du kan tjekke mere om det her).

Aktive ingredienser
KOL TAR 0,5% (2% Neutar® Solubilized COAL TAR EXTRACT) (anti-skæl, anti-seborrheic dermatitis, anti-psoriasis)

Inaktive ingredienser
Vand, natrium laureth sulfat, cocamid mea, laureth-4, duft, natriumchlorid, polysorbat 20, cocamidopropyl betain, DMDM ​​hydantoin, citronsyre, tetrasodum EDTA

At prøve de andre skæl shampooer fik mig til at genkende, at der er en hel del tilgængelig, der bare ikke virker for mig. T / gel virker øjeblikkeligt – ligesom lige efter den allerførste shampoo. Min hovedbund føles ren, ikke kløe, såvel som flakiness – som jeg så hovedsagelig omkring min hårlinje lige i nærheden af ​​mine bangs – er helt væk. Mine rødder føler sig ikke fedtet eller overtrukket med produkt, som opstod, efter at jeg har brugt de andre anti-dansker shampoo. Efter t / gel føler min hovedbund såvel som hår virkelig, virkelig ren. Ahhhhh!

Jeg udnytter det på mine rødder, så godt jeg ikke tager det fra rødderne til enderne, da jeg bare ikke har lyst til det, er nødvendigt. Jeg belægter mid-akslen såvel som ender med balsam først, såvel som derefter arbejde t / gel ind i mine rødder. Så forlader jeg det i, mens jeg barberer, synger såvel som tro på katte … så normalt tre eller fire minutter. Så skylder jeg det ud.

Jeg tror ikke, du skal vente sådan, men jeg har lyst til, at det giver medicinen lidt mere tid til at arbejde. Det ved jeg ikke…

Derefter er flagerne væk, såvel som min hovedbund føles meget bedre.

Jeg kan virkelig lide disse ting. Vi har været sammen i mindst 10 år, såvel som vi stadig går stærke.

REKLAME

Jeg køber normalt min på målet, hvor det er $ 7,99 for en 8,5 ounce flaske, men du kan virkelig opdage det på enhver form for apotek eller dagligvarer.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *