Før såvel som efter: tarte enorme ego mascara

før såvel som efter tarte enorme ego mascara
Denne mascara’s Hot Pink Tube angiver, at der er en 99,999% mulighed, jeg vil kunne opdage Tarte Huge Ego Mascara i det sorte hul, der er min makeup taske. (Også, jeg spekulerer på, om jeg er den eneste person, der i hemmelighed ønsker, at den faktiske farve på denne mascara var varm pink for at matche emballagen. Hmm …)

Tarte enorme ego mascara, $ 23
To frakker af denne fjervægtformel, som Tarte blev skabt til mega længde såvel som volumen, feje mine vipper op waaaay forbi deres tips, hejser dem op såvel som ud. Den buede, noget timeglasformet rent (som er som en mellower version af så godt behandlet med Damn Girl), er også overraskende enkel at tuck under lash base.

REKLAME

Når det er sagt, den del af mig, der lykkeligt vil bære BAT Wing Falsies for at få et brød af brød på målkrav (høfligt) meget mere volumen …

Endelig dom? Fantastisk til forlængelse såvel som over typisk for volumen … men det kan være meget bedre på sidstnævnte.

Her er min go-to’s, BTW, for Big, Baddie-vipper: Roam Apple Mile High Club, Chanel Dimensioner de Chanel samt IT Cosmetics Superhero.

REKLAME

Jeg vil gerne høre, hvad er din.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *