Opvarm din hud og tilføj farve til dine kinder med den nye Bobbi Brown Brighting Bricks

Den nye $ 46 Bobbi Brown Brighting Bricks, tilgængelig nu online og på Bobbi Brown Tællere
Jeg ville ønske mit hus blev lavet af Bobbi Brown Brightening mursten.

Aldrig noget imod, at de ikke er egnede byggematerialer (LEGO sandsynligvis ville være robustier), men i det mindste når homierne rullede op, ville jeg have en fantastisk samtale starter.

REKLAME

“Um … Hvilke slags vægge har du derhen?”

“Mursten.”

“De ser ikke ud som mursten …”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

“De er mursten. De er bobbi brune lysende mursten. ”

“OKAY. Så i grunden er dit hus lavet af makeup? ”

“Ja.”

“Okay så.”

Boligsituationen ville være usikre i bedste fald. Kolde nætter ville tvinge mig til at snuggle tættere på Ryan Gosling (Darn), men jeg ville altid have adgang til en flot rødme.

Sød!

Lysende mursten i koral
For nylig frigivet med Bobbi’s forårssamling er lysstyrke mursten som tonet ned shimmer mursten, men i stedet for at bestå af strimler af fremhævende pulver, er de delvist rødme, del varm bronzer. Og de er $ 46 hver (som virker lidt stejl til Bobbi Brown, eller er det bare mig?).

Lysende mursten i tranebær

Min madlavning er notorisk tvivlsom, men det er en opskrift, jeg kan klare. Bare få fat i din yndlings rødme / ansigt børste, hvirvel det i panden for at kombinere bronzerne og rødme, så fej blandingen på dine kinder eller let støv det over hele dit ansigt for en subtil, naturlig glød.

Lysende mursten i koral
Lysende mursten i tranebær
Old-School Raise-the-tag hænder til Bobbi for at huske, at det kræver alle slags – alle former for hudtoner på tværs af et stort område, det vil sige. Lightening mursten kommer i fire nuancer – pastel pink for ekstra lys til lette hudtoner, lyserød til lette hudtoner, koral til medium hudtoner og tranebær til mørke hudtoner.

Glem Fleet Week; Lad os tale om kinduge! Jeg flyver højt, fordi jeg har haft en rigtig fantastisk, takket være disse og Rouge Bunny Rouge Originale hud rødmer. “Naturlig udseende” har været sætningen i ugen.

Pulverne er på den rene side (ikke en dårlig ting i dette tilfælde, fordi det holder mig i at se ud som om jeg har for meget rouge), men du kan bygge dem moderat.

Iført lysende mursten i koral på mine kinder. På mine læber, der er Mac Lip Pencil i frugtcocktail, Mac læbestift i Ravishing og Mac Lipglass i Evolution Revolution
Ja … Jeg bruger for det meste disse som en straight-up rødme. Sådan kan jeg lide dem bedst, og jeg har boppet frem og tilbage mellem koraller og tranebær (sidstnævnte bruger jeg med et let tryk, fordi det er en smule mørk for mig denne tid på året).

REKLAME

Begge er overraskende nemme at bruge, på trods af at det er ganske glitrende i deres pander. I thought they might be too shimmery for me at first, but the powders apply and blend effortlessly once they’re mixed together.

PRICE: $46 each
AVAILABILITY: Permanent, and available now online and at Bobbi brown counters
MAKEUP and appeal blog RATING: B+ (they do seem a bit expensive, and they are on the sheer side)

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *