Noir af antonym Kosmetik Vandtæt øje blyant Hurtigt har sin egen mod Chanel 88 Noir Intense

langvarig, smudgy såvel som glat.
Eureka! Opdaget en mere legendarisk liner for stramning, såvel som det er næsten – næsten – som legendarisk som Chanel 88 Noir intens.

Åh, såvel som det koster 40% mindre ($ 19 vs $ 33).

REKLAME

Det er $ 19 Antonym Kosmetik Noir Vandtæt øjenblyant, såvel som den eneste grund til, at jeg ikke helt kan vende ryggen på Chanel 88 Noir Intense, er siden jeg stadig kan lide 88s tynde twist-up tip. Jeg tror, ​​det er meget bedre at komme ned der mellem lash rødderne end Antonym’s tip, men det er muligt, så længe jeg holder spidsen skarp.

Det er COO ‘.

Når dit hår er krænket, men du bare gå med det alligevel … Jeg bruger noir af antonym på mine vandlinjer samt øvre lash linjer, btw.
Heldigvis omfatter blyant sin egen skærper, hvilket er praktisk for det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Noir by Antonym er mat, vandtæt såvel som sort – den sværeste sorte – så der er ingen blå, grå eller miljøvenlig i den. Jeg tror, ​​det er lige så mørkt som Chanel 88 Noir intens. Når det er presset op i bunden af ​​mine vipper på min vandlinje, ser min lash-seng tæt ud såvel som super tyk, som om jeg har sportet mange flere vipper, jeg er virkelig.

Det er ligeledes langvarigt på mine vandlinjer. Jeg får en god otte timer uden nogen form for fading … efter det sætter. * Når det sætter * er nøglen her, da det tager et stykke tid til helt at sætte.

Så det slags sæt i to faser også. Det tager 2-3 minutter for det til første tørre (i hvilket tidsrum er det blødt såvel som smudgy som et Mac Eye Kohl, så du har tid til at spille), såvel som en mere 20 minutter eller så for det helt tørt ned. Dybest set, når jeg anvender det på min vandlinje, får jeg lidt bit overførsel på min nedre lash-linje i ca. 20 minutter, men jeg rydder det bare op med en Q-tip.

Men når det 20 minutter er forbi, vil det ikke bevæge sig længere. OVERHOVEDET.

Jeg har ligeledes brugt det til at linje mine bare øvre lash linjer, såvel som så længe jeg giver det tid til at sætte, kryber det ikke ind i min krølle.

REKLAME

Hvis sort ikke er dine ting, er det også tilgængeligt i brun (som jeg i sidste ende vil prøve en dag, da jeg som denne blyant så meget). Du kan opdage det hos Sephora såvel som online.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *