Hvad er det mindste antal børster, du har brug for til at gøre en hel makeup, se fra start til slut?

I en ideel verden … men en hvor du ikke har seks dusin forskellige børster, hvad er det bare minimum antal makeup børster, du har brug for til bekvemt at gøre en hel makeup look fra start til slut?

For mig er det fire. Faktisk kunne jeg nok komme væk med tre, men fire er mit magiske nummer, og de ville være …

REKLAME

1. En vinklet eyeliner børste, som jeg kunne bruge til at udfylde mine brows (jeg er tilbage på et øjenskygge-as-a-brow-pulver spark) og linje min øvre lash line.
Se hvad jeg laver her? Det er multitasking galskab, yo! Jeg kan godt lide NARS # 47 Vinklet Eyeliner børste (det er en splurge på $ 28, men dayum! – Det gør altid min vingede liner rigtigt, og jeg anbefaler det til begyndere hele tiden). Den gode ol ‘Mac 266 er en anden fantastisk.

2. En tilspidset blanding af øjenskygge børste, som jeg ville bruge til hurtigt at få en basefarve over låget. Så ville jeg rense det ved at køre det på tværs af et papirhåndklæde, før du bruger det igen for at blande min øjenskygge.
Og så længe jeg ikke arbejder med nogen mørke eller lyse farver som blues, greener og purples, kan det også fordoble som en fremhævende ansigtsbørste.

Lige nu gør Laura Mercier min yndlingsversion af denne type børste, som hun kalder en hestehalebørste.

3. En kuplet øjenskygge børste, som jeg ville bruge til crease arbejde. Lol! – “Crease arbejde.” Gør det lyde som om jeg bygger en bedre mousetrap eller noget.
Jeg vil også bruge denne til at køre skygge langs mine nedre lash linjer. Mac gør min standby favorit, 217. Jeg anser det for et absolut vitalt i en makeup taske.

4. En mellemstore ansigtsbørste, som jeg ville bruge til at anvende alle mine ansigts ting (pulver, highlighter, bronzer og rødme), fordi det ikke bare tager en landsby, folk! Det tager en lille nation!
Jeg kan virkelig godt lide Mac 128 split fiber kind børste, fordi du får begge naturlige fibre (god til pulverprodukter) og syntetiske fibre (bedst til creme produkter) i samme børstehoved, men jeg bruger typisk bare den ene side til at anvende mine produkter og derefter blend med den anden.

Du får bogstaveligt talt to børster i en!

Jeg antager, at temaet her er multitasking … Jeg kan lide børster, der gør forskellige job.

REKLAME

Hvad med dig? Hvor mange børster har du brug for?

Hvad er det mindste antal børster, du har brug for til at gøre en hel makeup, se fra start til slut?

0-3.

4-7.

8-11.

12+

Se resultater.

Indlæser …

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *